Intratuin kids collectie : Factory Petite

Welke mama vindt het nu niet geweldig om de kamer van haar kleintje(s) in te richten? Als mama to be en als groen liefhebber sprong ik dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat Intratuin een kids collectie ging lanceren! Onder de naam Factory Petite zijn twee collecties uitgebracht : ‘boho’ en ‘adventure’.

Super leuk, het populaire knoopkussen hoort ook bij de collectie. Een echte budget tip ook want het originele ontwerp is erg duur. Rennen naar de Intratuin dus! De kussens zijn verkrijgbaar in grijs, mintgroen, roze en blauw en in 3 verschillende maten. De kleinste maat kost €7.99, medium €19.99 en het grote formaat €29,99.

En zien jullie die leuke vilten dierenkop? Ik vind ze geweldig en wilde er al langer graag eentje op onze babykamer. De collectie dierenkoppen bestaat, naast het konijn, ook nog uit een zebra en een giraffe (€14,99) en een grotere maat krokodil, ijsbeer, olifant en schaap (€29,99). Mijn stiekeme favoriet is de krokodil, wat is die van jullie?

Na een middag stylen met deze producten ben ik heel enthousiast!
Goede kwaliteit en niet geheel onbelangrijk : betaalbaar! Met een aantal producten uit deze collectie creëer je meteen een leuke sfeer in de kinderkamer.
Aangezien wij nog druk aan het verbouwen zijn en we nog niet goed weten waar we willen boren heb ik de vlaggenlijn nog niet op kunnen hangen maar hij is van stevig canvas en vilt. Daar vinden we straks een mooi plekje voor!

Intratuin-Factory Petite

De uilen-print op de foto hierboven is er een van drie en je ontvangt zo’n print gratis bij elke aankoop. Hoe tof! Naast deze uil is er ook nog een vos en een olifant.

Ik hoop dat jullie een goed beeld hebben gekregen van de kindercollectie van Intratuin! Hier vind je de link naar de gehele collectie van ‘Factory Petite’. Veel kijk- en shopplezier!

liefsstephanie-2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s