Fijne valentijn : de Ravello orchidee

Het is alweer bijna 14 februari, Valentijnsdag! De dag bij uitstek om iedereen die je lief hebt te verassen! Hoe kun je dat nu beter doen dan met een kamerplant? Het Beste Van De Kweker heeft speciaal voor deze dag een mooie aanbieding : 1 + 1 op de Ravello orchidee. Geef ze cadeau aan je (schoon)moeder of stuur de link door naar je partner. Heeft die ook geen stress! Je vindt de aanbieding hier.

Zoals je hierboven ziet worden er speciaal voor Valentijnsdag hartjes bij geleverd. Ze zijn te bevestigen met een handige clip en maken meteen duidelijk waar het om gaat : de liefde! Ik heb een super lieve man maar cadeautjes inpakken is niet helemaal zijn ding. Dat doet HBVDK dus voor je (in hartjes papier!). En hoe lief je je moeder ook vindt, het is wel makkelijk als je cadeautje in stijl bezorgd wordt toch? Je betaalt daarnaast geen bezorgkosten!

Even pronken met onze nieuwe orchideeën in onze nieuwe badkamer hoor.
Een vochtige ruimte is ideaal en aangezien ik nog wat decoratie kon gebruiken was de keus snel gemaakt waar ik ze neer ging zetten.

Verzorgingstips 

Oorspronkelijk komt deze Phalaenopsis, oftewel de vlinderorchidee, uit de tropische regenwouden van Azië, Australië  en de Filippijnen. Ze willen dus het liefste in een ruimte staan waar het minimaal 15 graden is. Een lichte standplaats is aangeraden maar kijk uit met direct zonlicht. Nu heb ik de orchidee dus in onze badkamer staan dus zit het met de luchtvochtigheid wel goed maar het vernevelen van de knoppen is nodig zodat die niet uitdrogen. Geef de orchidee 1 keer in de 9 dagen water. Doe dit door de kluit onder te dompelen en goed uit te laten lekken.

Ik hoop jullie met deze blog wat ideeën te hebben gegeven voor de styling van deze prachtige orchidee. Ik vind de kleur geweldig en ze zijn een echte eyecatcher in onze badkamer.

Ik wil graag afsluiten met de betekenis van de orchidee : luxe, liefde, schoonheid en kracht. In de oude Griekse samenleving stond de plant ook voor vruchtbaarheid.
Een perfect cadeau voor Valentijn toch?!
Bij ons in ieder geval erg toepasselijk, over zo’n 7 weken verwachten wij ons eerste kindje… Spannend! Én wij zijn net geregistreerd partner!

liefsstephanie-2

Advertenties

Een gedachte over “Fijne valentijn : de Ravello orchidee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s